Tänne lisäämme vähitellen saamiamme asiakaspalautteita :)

Oman kodin myynti / uuden osto on yksi elämän isoja päätöksiä. Siksi sillä henkilöllä, jolle tämä luottamustehtävä annetaan on suuri merkitys.
Saran ihmisläheinen tapa tehdä kauppaa on poikkeuksellinen. Hän perehtyy myymäänsä kohteeseen 100% ammattitaidolla ja selvittää kaikki kiperimmätkin kysymykset ripeästi ja luotettavasti. Hänen kanssaan on ilo asioida ja tehdä kauppaa.
Kotimme myytiin muutamassa päivässä ja kaikki sujui hienosti sekä todella vaivattomasti. Voimme todella lämpimästi suositella Saraa.

Ystävällisin terveisin
Kirsi ja Ilkka


"Sara Lepistö hoiti tyttäreni ja minun asunto- ja lomakiinteistökaupat asiantuntevasti, ripeästi ja luotettavasti. Jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella minulle tuli tunne, että hänen asiantuntijuuteensa voi luottaa, ja hän huolehtii kaikista toimenpiteistä asianmukaisesti ja ripeästi alkaen myytävän kohteen hinnan määrittelystä ja myynti-ilmoituksen laatimisesta aina kaupan tekoon saakka. Yhteistyö sujui koko prosessin ajan erittäin hyvin, ja sovitun mukaisesti. Sara piti minut koko ajan tietoisena asioiden etenemisestä, ja oli myös tavoitettavissa aina, kun minulla itselläni oli kysyttävää. Ensimmäisten kauppojen jälkeen tarjosimmekin jo uutta toimeksiantoa, joka hoitui yhtä erinomaisella asiantuntijuudella kuin ensimmäinenkin toimeksianto. Voin lämpimästi suositella LKV Sara Lepistön kiinteistönvälityspalvelua!"

Marjut Eskelinen