Hei Tuija, Nyt muutaman päivän pyöritys on hetkeksi laantunut ja on aika kiittää sinua. Kiitos, asuntokaupoista ja kaikesta avusta minkä meille ensiostajille annoit. Kanssasi oli erittäin miellyttävä asioida. Saimme eilen avaimet käteen ja olemme erittäin onnellisia uudesta kodistamme.
Kiitos vielä kerran ja oikein ihanaa alkanutta vuotta 2022 :)  

Ystävällisin terveisin,
Maria Limnell-Väliharju ja Ville-Veikko Väliharju

Tahtoisimme antaa suuren kiitoksen, ammattitaitoisen ja asiakaspalvelun omaavalle Tuija Sirkiälle❤. Ihanaa oli tehdä työtä sellaisen välittäjän kanssa, joka kuunteli ja jolla oli asiantuntemusta. Tärkeää oli ,että hän oli nopeasti tavoitettavissa. Katri ja Marko Kettunen


”Sara Lepistö hoiti omakotitalomme myynnin asiantuntemuksella ja ahkeruudella. Kaupat syntyivät nopeasti ja vaivattomasti.

Hänen kauttaan löysimme myös uuden meille sopivan asunnon.

Sara piti meidät jatkuvasti tilanteen tasalla ja oli aina ystävällinen ja innostava.

Suosittelemme häntä lämpimästi.

Aija ja Jari”


Tuija Sirkiä Valo LKV:ltä toimi meidän kiinteistönvälittäjänä.
Hän oli todella ammattitaitoinen ja asiakkaasta välittävä. Hän oli valmis ottamaan kaikista talon myyntiin liittyvistä asioista selvää, ja enemmänkin. Luottamus häneen vain kasvoi myynnin edetessä.
Kävijämäärät olivat huikeat ja tarjouksiakin tuli useita. Välittäjän neuvojen ansiosta osasin valita oikean ostajaehdokkaan, enkä voisi olla tyytyväisempi.
Olen kiitollinen hänen suuresta työpanoksestaan ja siitä, että hän halusi toimia ripeästi meidän parhaaksemme.
Virpi


Oman kodin myynti / uuden osto on yksi elämän isoja päätöksiä. Siksi sillä henkilöllä, jolle tämä luottamustehtävä annetaan on suuri merkitys.
Saran ihmisläheinen tapa tehdä kauppaa on poikkeuksellinen. Hän perehtyy myymäänsä kohteeseen 100% ammattitaidolla ja selvittää kaikki kiperimmätkin kysymykset ripeästi ja luotettavasti. Hänen kanssaan on ilo asioida ja tehdä kauppaa.
Kotimme myytiin muutamassa päivässä ja kaikki sujui hienosti sekä todella vaivattomasti. Voimme todella lämpimästi suositella Saraa.

Ystävällisin terveisin
Kirsi ja Ilkka


"Sara Lepistö hoiti tyttäreni ja minun asunto- ja lomakiinteistökaupat asiantuntevasti, ripeästi ja luotettavasti. Jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella minulle tuli tunne, että hänen asiantuntijuuteensa voi luottaa, ja hän huolehtii kaikista toimenpiteistä asianmukaisesti ja ripeästi alkaen myytävän kohteen hinnan määrittelystä ja myynti-ilmoituksen laatimisesta aina kaupan tekoon saakka. Yhteistyö sujui koko prosessin ajan erittäin hyvin, ja sovitun mukaisesti. Sara piti minut koko ajan tietoisena asioiden etenemisestä, ja oli myös tavoitettavissa aina, kun minulla itselläni oli kysyttävää. Ensimmäisten kauppojen jälkeen tarjosimmekin jo uutta toimeksiantoa, joka hoitui yhtä erinomaisella asiantuntijuudella kuin ensimmäinenkin toimeksianto. Voin lämpimästi suositella LKV Sara Lepistön kiinteistönvälityspalvelua!"

Marjut Eskelinen


Kiitos Tuijalle :)

"Kiitos hyvästä ja ystävällisestä palvelusta, olette lämminhenkinen yritys joka välittää koteja ja unelmia"


Kaiken muuttokauheuden keskellä on erittäin hyvä asia VALOlkv. Sara hoiti ostomme ja myyntimme ammattimaisen varmasti ja sydämellisen lämpimästi. Kaikki tuntui menevän putkeen ja menikin. Voimme suositella.

Kiitos Sara.

Terveisin Eeva Rovio