Meistä sanottua

Kaiken muuttokauheuden keskellä on erittäin hyvä asia VALOlkv. Sara hoiti ostomme ja myyntimme ammattimaisen varmasti ja sydämellisen lämpimästi. Kaikki tuntui menevän putkeen ja menikin. Voimme suositella.

Kiitos Sara.

Terveisin Eeva Rovio

Sara Lepistö hoiti tyttäreni ja minun asunto- ja lomakiinteistökaupat asiantuntevasti, ripeästi ja luotettavasti. Jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella minulle tuli tunne, että hänen asiantuntijuuteensa voi luottaa, ja hän huolehtii kaikista toimenpiteistä asianmukaisesti ja ripeästi alkaen myytävän kohteen hinnan määrittelystä ja myynti-ilmoituksen laatimisesta aina kaupan tekoon saakka. Yhteistyö sujui koko prosessin ajan erittäin hyvin, ja sovitun mukaisesti. Sara piti minut koko ajan tietoisena asioiden etenemisestä, ja oli myös tavoitettavissa aina, kun minulla itselläni oli kysyttävää. Ensimmäisten kauppojen jälkeen tarjosimmekin jo uutta toimeksiantoa, joka hoitui yhtä erinomaisella asiantuntijuudella kuin ensimmäinenkin toimeksianto. Voin lämpimästi suositella LKV Sara Lepistön kiinteistönvälityspalvelua!

Marjut Eskelinen

Oman kodin myynti / uuden osto on yksi elämän isoja päätöksiä. Siksi sillä henkilöllä, jolle tämä luottamustehtävä annetaan on suuri merkitys.
Saran ihmisläheinen tapa tehdä kauppaa on poikkeuksellinen. Hän perehtyy myymäänsä kohteeseen 100% ammattitaidolla ja selvittää kaikki kiperimmätkin kysymykset ripeästi ja luotettavasti. Hänen kanssaan on ilo asioida ja tehdä kauppaa.
Kotimme myytiin muutamassa päivässä ja kaikki sujui hienosti sekä todella vaivattomasti. Voimme todella lämpimästi suositella Saraa.

Terveisin Kirsi ja Ilkka

Sara Lepistö hoiti omakotitalomme myynnin asiantuntemuksella ja ahkeruudella. Kaupat syntyivät nopeasti ja vaivattomasti.

Hänen kauttaan löysimme myös uuden meille sopivan asunnon.

Sara piti meidät jatkuvasti tilanteen tasalla ja oli aina ystävällinen ja innostava.

Suosittelemme häntä lämpimästi.

Aija ja Jari

Jätä palautetta