Henkilökunta

Sara Lepistö

Töissä

Vapaa-ajalla
sara lepistö valolkv oy

Oma koti on yksi tärkeimpiä asioita ihmisen elämässä, siksi sen vaihtoon liittyvät asiat on hoidettava ammattitaidolla ja tarkkuudella. Olen kokenut myynnin ammattilainen ja perheen äiti. Ammattitaitoni pysyy yllä säännöllisellä kouluttautumisella, uuden oppiminen ja ajan hermolla pysyminen on minulle tärkeää.

Asiakkaiden tyytyväisyys on minulle ensiarvoisen tärkeää. Rehellinen ja reilu peli on tapani toimia, se takaa myös hyvät yöunet.

Tavoitteeni on saada sinun kotisi myynti ja uuden hankinta mahdollisimman vaivattomaksi ja mukavaksi!

SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT, KiAT, Apv1

050 405 9809sara@valolkv.fi
Sara vapaa-ajalla

Aamut alkavat mukavimmin reippaalla metsälenkillä kävellen tai maastopyörällä. Iltasella on mukava kääriytyä villahuopaan sohvan nurkkaan hyvän kirjan kera. Saattaa minut joskus bongata moottoripyöräillenkin, hevosenselkään olisi mukava kavuta vuosien tauon jälkeen.

Niko Lepistö

Töissä

Vapaa-ajalla
Niko lepistö – VALOLKV

Aito, rehellinen ja iloinen ihminen aina valmiina auttamaan. Minulla on yli 15 vuoden kokemus projektityöstä rakennusalalta ja olen tehnyt aina töitä ihmisten kanssa.

Tyytyväiset asiakkaat saavat minut nauttimaan työstäni. Olet sitten ostamassa tai myymässä, niin minulle on tärkeää saada sinut saavuttamaan paras mahdollinen lopputulos.

SKVL Laatukoulutettu asuntomyyjä, KiLAT

045 650 1555niko@valolkv.fi
Niko vapaa-ajalla

Vapaa-ajalla minut löytää maastosta tai maantieltä pyöräilemästä. Muutama vuosi sitten alkanut pyöräilyharrastus on vienyt täysin mukanaan ja jos en ole ajamassa pyörällä, niin usein minut löytää autotallista pyörän kimpusta.

Hanna Lehtikangas

Töissä

Vapaa-ajalla
Hanna Lehtikangas – VALOLKV

Olen Hanna, rempseä ja iloinen kiinteisvälitysalan ammattilainen ja yrittäjä. Asiakaspalvelusta ja yrittämisestä olen kerryttänyt kokemusta jo 20-vuoden ajalta, välitysalalla olen ollut reilut 10-vuotta. Minua motivoi onnistuneet asuntokaupat ja erityisesti tyytyväiset asiakkaat. Pidän tärkeänä, että asiat tehdään huolella ja että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Kouluttaudun alan koulutuksissa jatkuvasti, jotta tietotaitoni pysyy ajan tasalla mm. lakimuutoksista. Olen erikoistunut kiinteistöjen ja huoneistojen myynnin lisäksi mm. uudiskohteiden myyntiin sekä kiinteistöjen ja osakehuoneistojen arviointiin. Olen myös maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Ota minuun yhteyttä niin keskustellaan lisää!

SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT, KiAT, Kaupanvahvistaja

044 541 3740hanna@valolkv.fi
Hanna vapaa-ajalla

Rakastan eläimiä ja minut voikin vapaa-ajalla tavata hevostallilla tai koirakentän laidalla. Minulla on rottweiler uros Uuno, jonka kanssa touhuillaan lenkkeilyn, tottistelun ja metsätreenien (haku) merkeissä. Olen myös kasvattanut koiria aikaisemmin. Kuntosalilla käynti kuuluu nykyään viikko-ohjelmaani ja voi minuun törmätä silloin tällöin myös karaokebaarissa, rakkaan lauluharrastuksen parissa.

Anna-Maria Ranta

Töissä

Vapaa-ajalla
anna maria ranta valolkv oy

Minulle koti merkitsee rauhoittumispaikkaa ja aikaa yhdessäoloon.

Jokainen koti on omalla ainutlaatuisella tavallaan kodikas ja erilainen. Elämänvaiheet muuttuvat, joten myös koti muuttuu eri tilanteissa. Minulle koti merkitsee rauhoittumispaikkaa ja aikaa yhdessäoloon.

Kun sinulle tulee tarve laittaa vanha asuntosi myyntiin tai löytää uusi koti, olen mielelläni mukana kodin vaihdossa. Tarjoan käyttöösi pitkän ja palkitun kokemukseni myyntityöstä sekä näkemykseni, miten uudelleensisustuksella ja pienellä stailauksella saan kotisi parhaat puolet esiin. Asiakkailta saatu hyvä palaute vie minua tavoitteellisesti eteenpäin, kuitenkin inhimillisyyden huomioiden.

Ole minuun yhteydessä ja katsotaan, miten voisin auttaa sinua parhaiten uuteen kotiin liittyvissä asioissa.
Erikoisosaamiseni: kiinteistöt, asunnot, vapaa-ajankiinteistöt, asuntosijoittaminen, tontit, ostotoimeksiannot
Toimin laajasti Keski-Uudenmaan alueella, kesämökkien kanssa Keski-Suomeen asti.

SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

040 596 6018anna-maria@valolkv.fi
anna maria ranta valolkv oy vapaa aika

Vapaa-aikaani vietän mielelläni Päijänteen upeissa maisemissa. Veneily, mökin rakennusprojekti ja metsätyöt sekä luonnossa liikkuminen ovat lähellä sydäntäni.
Pulahdan veteen lähes ympäri vuoden. Tunne saa veren kiertämään. Vesisuksilla hiihtäminen antaa vauhtia rakastavalle puolelleni intoa haastaa itseäni. Uusin harrastus on sähköpyörällä retkeily, johon myös Keski-Suomen vaihteleva maasto on omiaan.