Palautteet

Olemme ostaneet ja myyneet useita kiinteistöjä eri puolella Suomea ja välimeren maissa. VALOLKV ja Hanna Lehtikangas peittoaa kaikki edelliset kokemukset. Täsmällisesti kohteessa tekemässä arviota, toimeksianto samana päivänä. Kuvaukset ja myyntiin vajaassa 2 viikossa. Näyttö ja heti tarjouksia. Ja se yhteydenpito Hannalta oli ylivoimaisen hienoa. Infoa tuli näyttöjen jälkeen, Hanna osaa pitää piuhat käsissä . Paras tarjous hyväksyttiin maanantaina niin kauppa tehtiin parin päivän kuluttua. Suosittelen vilpittömästi.

Uskomaton suoritus, Sanna-Mari

Palaute Hannalle:
Tehokas, asiantunteva ja mukava välittäjä, joka tiesi mitä tekee. Ja käytti niinikään loistavaa kuvaajaa. Olen tyytyväinen!

Tyytyväinen asiakas kiittää, Anne

Kun talon myynti tuli ajankohtaiseksi, pyysimme useamman välittäjän arviokäynnille. VALOLKV:n Sara Lepistö teki kuitenkin lähtemättömän vaikutuksen olemuksellaan, josta huokui paitsi asiantuntijuus, myös lämminhenkisyys. Ystävällinen ja ammattitaitoinen ote tekemisessä säilyi koko myyntiprosessin ajan, emmekä voisi olla tyytyväisempiä paitsi prosessiin, myös lopputulokseen. Sara Lepistö ansaitsee ehdottoman suosituksen. Meille valinta on selvä, mikäli kiinteistönvälityspalveluja tulemme tulevaisuudessa tarvitsemaan.

Sydämellinen kiitos, Päivi ja Markku

Kiitos Sara hienosti sujuneesta talokaupasta. Yhteistyö oli sujuvaa, tosi ammattitaitoista ja mukavaa. Sain koko ajan tietoa siitä, missä mennään, myös neuvoja ja tukea tarvittaessa. Kaikki järjestyi kannaltani vaivattomasti ja helposti ja luottamus Saran osaamiseen antoi mielenrauhan koko prosessin ajaksi. Kiitos myös Nikolle hyvistä ulkokuvista.

Pirjo Launiainen

Meille välittäjän valinnalla oli todella iso merkitys ja sen takia meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin valita PARAS eli Jari. Kaikki sujui todella hyvin ja huumorin “kukka kukki” joka tilanteessa, vaikkakin myynti oli pääasia. Isot kiitokset Jarille talomme myynnistä :).

Olemme tavanneet monia välittäjiä, mutta emme ikinä ketään Jarin kaltaista. Hän on todellinen ammattilainen, hyvin tarkka ja luotettava sekä vielä sen lisäksi äärimmäisen mukava ja ihana persoona. Mikäli asunnon myyminen jatkossakin tulee ajankohtaiseksi, tulemme ehdottomasti kääntymään hänen puoleensa.

Sydämelliset kiitokset Jarille! Sarianne ja Mikko

Uuden kodin osto on yksi elämän isoja päätöksiä, erityisesti vielä ihka ensimmäisen kodin osto! Siksi oli ihanaa, että Jari hoiti koko ostoprosessia todella ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Jari oli erinomaisesti perehtynyt myymäänsä kohteeseen, eikä ihme että hänet valittiin myymään kyseinen koti jo toistamiseen. Jari oli aina nopeasti tavoitettavissa ja vastaukset kysymyksiin saimme aina todella ripeästi. Voimme todella lämpimästi suositella Jaria olit sitten myymässä tai ostamassa uutta kotia!

Tyytyväinen kodinostaja Noora ja Henri

Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön välittäjän kanssa. Voin suositella muitakin käyttämään tätä kiinteistönvälittäjää, kiitos paljon Sara!

Tyytyväinen asiakas

Sara oli ihan huippuvälittäjä. Oli tavoitettavissa ja sai olla yhteydessä yli virka-ajan. Tiedotus pelasi erittäin hyvin. Välitetyn asunnon esittely oli kiireetöntä, faktat oli kohdillaan ja pankista ja rahoituksestakin saatiin vinkkiä ja siihen apuja. Tärkeätä oli monissa asioissa kiireettömyyden tuntu, vaikka välillä oli oikeasti kiire. Joustava palvelu ja mahtavat yhteydet myös myyjän edustajiin olivat ihan kultaa. Ehdotus kuntotarkastuksen pitäjästä helpotti paljon.
Oli koko ajan turvallinen olo ❤️

Kiitokset Heidi

Kuulimme tuttavilta VALOLKV:n ansiokkaasta toiminnasta vanhan talon myynnissä. Jo jonkin verran tunnusteluja tehneinä otimme yhteyttä ja pyysimme arvioimaan vanhempiemme talon myyntimahdollisuuksia. VALOLKV:n positiivinen ja realistisen oloinen arvio ja asenne johtivat VALOLKV:n valintaan. Selkeä näkemys sopivan asiakkaan profiilista ja energinen myyntityö johtivat onnistuneisiin kauppoihin. Vanhempiemme vanha talo tulee VALOLKV:n ansiosta saamaan uuden elämän nuoren perheen kotina. Suuret kiitokset siis asiantuntevalle tiimillenne.

Jykä

Kiitos Saralle, joka hoiti erinomaisesti ja erittäin ammattitaitoisesti äitini asunnon myynnin ja siihen liittyvät ns. ” paperi asiat “. Ilman Saran ammattiosaamista, moni asia asunnon myynti prosessissa olisi jäänyt huomioimatta. Nyt pääsimme hienosti ” maaliin “. Voin vilpittömästi suositella Saraa, kun asunnon osto tai myynti on ajankohtainen.

Erinomaista palvelua! Jouni

Jätä palautetta