Taustaa ja toiminta-ajatusta

VALOLKV Oy, raikasta, rehellistä ja asiakaslähtöistä välitystyötä yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella.

VALOLKV Oy:n historia juontaa juurensa vuoden 2008 alkutalveen, jolloin Jari Hautala aloitti kiinteistönvälityksen. 

Matkaa on tehty eri välitysliikkeiden kautta vuoden 2019 lokakuuhun, jolloin oli Jari ja Miia Hautalan oman välitysliikkeen aika. Matkalla mukaan tarttui ihana Tuija Sirkiä, joka jäi ansaitulle eläkkeelle heinäkuussa 2022 ja yrittäjäksi mukaan tulivat Sara ja Niko. Hanna tuli Nikon ja Saran rinnalle yrittäjäksi keväällä 2023 ja siitä lähtien tämä kolmikko on luotsannut VALOLKV Oy:tä eteenpäin. Jari ja Miia siirtyivät vuoden 2024 alussa kokonaan uudelle alalle.

Meidän kaikkien toimintatapamme on nyt ja aina asiakaslähtöinen, lämmin ja inhimillinen, ehkä juuri siksi työskentelemme niin hyvin yhdessä.

VALOLKV kiinteistövälitys

Koemme, että tärkeintä välitystyössä ovat ihmiset, niin myyjät kuin ostajat. Unohtamatta ammattirakentajia, jotka toteuttavat haaveet uudesta kodista toisille. Sinä olet meille tärkeä.

Kun olet myymässä kotiasi ja luotat kotisi myynnin meidän käsiimme, ajattelemme, että tämä ei ole sopimusten tekoa tai palkkioita, vaan elämää. Elämä voi tuoda eteen, mitä milloinkin, emmekä siksi sido sinua määräaikaisiin sopimuksiin ja ylimääräisiin kuluihin.

Valitessasi meidät olet hyvissä ja välittävissä käsissä. Me haluamme tehdä asiat oikein, perusteellisesti ja ammattitaidolla, inhimillisesti. Siksi me olemme turvallinen ja luotettava valinta, kun asunnon vaihto tulee ajankohtaiseksi.