Palautteet

Meille välittäjän valinnalla oli todella iso merkitys ja sen takia meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin valita PARAS eli Jari. Kaikki sujui todella hyvin ja huumorin “kukka kukki” joka tilanteessa, vaikkakin myynti oli pääasia. Isot kiitokset Jarille talomme myynnistä :).

Olemme tavanneet monia välittäjiä, mutta emme ikinä ketään Jarin kaltaista. Hän on todellinen ammattilainen, hyvin tarkka ja luotettava sekä vielä sen lisäksi äärimmäisen mukava ja ihana persoona. Mikäli asunnon myyminen jatkossakin tulee ajankohtaiseksi, tulemme ehdottomasti kääntymään hänen puoleensa.

Sydämelliset kiitokset Jarille! Sarianne ja Mikko

Uuden kodin osto on yksi elämän isoja päätöksiä, erityisesti vielä ihka ensimmäisen kodin osto! Siksi oli ihanaa, että Jari hoiti koko ostoprosessia todella ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Jari oli erinomaisesti perehtynyt myymäänsä kohteeseen, eikä ihme että hänet valittiin myymään kyseinen koti jo toistamiseen. Jari oli aina nopeasti tavoitettavissa ja vastaukset kysymyksiin saimme aina todella ripeästi. Voimme todella lämpimästi suositella Jaria olit sitten myymässä tai ostamassa uutta kotia!

Tyytyväinen kodinostaja Noora ja Henri

Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön välittäjän kanssa. Voin suositella muitakin käyttämään tätä kiinteistönvälittäjää, kiitos paljon Sara!

Tyytyväinen asiakas

Sara oli ihan huippuvälittäjä. Oli tavoitettavissa ja sai olla yhteydessä yli virka-ajan. Tiedotus pelasi erittäin hyvin. Välitetyn asunnon esittely oli kiireetöntä, faktat oli kohdillaan ja pankista ja rahoituksestakin saatiin vinkkiä ja siihen apuja. Tärkeätä oli monissa asioissa kiireettömyyden tuntu, vaikka välillä oli oikeasti kiire. Joustava palvelu ja mahtavat yhteydet myös myyjän edustajiin olivat ihan kultaa. Ehdotus kuntotarkastuksen pitäjästä helpotti paljon.
Oli koko ajan turvallinen olo ❤️

Kiitokset Heidi

Kuulimme tuttavilta VALOLKV:n ansiokkaasta toiminnasta vanhan talon myynnissä. Jo jonkin verran tunnusteluja tehneinä otimme yhteyttä ja pyysimme arvioimaan vanhempiemme talon myyntimahdollisuuksia. VALOLKV:n positiivinen ja realistisen oloinen arvio ja asenne johtivat VALOLKV:n valintaan. Selkeä näkemys sopivan asiakkaan profiilista ja energinen myyntityö johtivat onnistuneisiin kauppoihin. Vanhempiemme vanha talo tulee VALOLKV:n ansiosta saamaan uuden elämän nuoren perheen kotina. Suuret kiitokset siis asiantuntevalle tiimillenne.

Jykä

Kiitos Saralle, joka hoiti erinomaisesti ja erittäin ammattitaitoisesti äitini asunnon myynnin ja siihen liittyvät ns. ” paperi asiat “. Ilman Saran ammattiosaamista, moni asia asunnon myynti prosessissa olisi jäänyt huomioimatta. Nyt pääsimme hienosti ” maaliin “. Voin vilpittömästi suositella Saraa, kun asunnon osto tai myynti on ajankohtainen.

Erinomaista palvelua! Jouni

Kaiken muuttokauheuden keskellä on erittäin hyvä asia VALOlkv. Sara hoiti ostomme ja myyntimme ammattimaisen varmasti ja sydämellisen lämpimästi. Kaikki tuntui menevän putkeen ja menikin. Voimme suositella.

Kiitos Sara.

Terveisin Eeva Rovio

Sara Lepistö hoiti tyttäreni ja minun asunto- ja lomakiinteistökaupat asiantuntevasti, ripeästi ja luotettavasti. Jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella minulle tuli tunne, että hänen asiantuntijuuteensa voi luottaa, ja hän huolehtii kaikista toimenpiteistä asianmukaisesti ja ripeästi alkaen myytävän kohteen hinnan määrittelystä ja myynti-ilmoituksen laatimisesta aina kaupan tekoon saakka. Yhteistyö sujui koko prosessin ajan erittäin hyvin, ja sovitun mukaisesti. Sara piti minut koko ajan tietoisena asioiden etenemisestä, ja oli myös tavoitettavissa aina, kun minulla itselläni oli kysyttävää. Ensimmäisten kauppojen jälkeen tarjosimmekin jo uutta toimeksiantoa, joka hoitui yhtä erinomaisella asiantuntijuudella kuin ensimmäinenkin toimeksianto. Voin lämpimästi suositella LKV Sara Lepistön kiinteistönvälityspalvelua!

Marjut Eskelinen

Oman kodin myynti / uuden osto on yksi elämän isoja päätöksiä. Siksi sillä henkilöllä, jolle tämä luottamustehtävä annetaan on suuri merkitys.
Saran ihmisläheinen tapa tehdä kauppaa on poikkeuksellinen. Hän perehtyy myymäänsä kohteeseen 100% ammattitaidolla ja selvittää kaikki kiperimmätkin kysymykset ripeästi ja luotettavasti. Hänen kanssaan on ilo asioida ja tehdä kauppaa.
Kotimme myytiin muutamassa päivässä ja kaikki sujui hienosti sekä todella vaivattomasti. Voimme todella lämpimästi suositella Saraa.

Terveisin Kirsi ja Ilkka

Sara Lepistö hoiti omakotitalomme myynnin asiantuntemuksella ja ahkeruudella. Kaupat syntyivät nopeasti ja vaivattomasti.

Hänen kauttaan löysimme myös uuden meille sopivan asunnon.

Sara piti meidät jatkuvasti tilanteen tasalla ja oli aina ystävällinen ja innostava.

Suosittelemme häntä lämpimästi.

Aija ja Jari

Jätä palautetta