Taustaa ja toiminta-ajatusta

VALOLKV Oy, raikasta, rehellistä ja asiakaslähtöistä välitystyötä yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella.

VALOLKV Oy:n historia juontaa juurensa vuoden 2008 alkutalveen, jolloin Jari aloitti kiinteistönvälityksen. 

Matkaa on tehty eri välitysliikkeiden kautta vuoden 2019 lokakuuhun, jolloin oli Jarin ja Miian oman välitysliikkeen aika. Matkalla mukaan tarttui Sara ja Niko, unohtamatta ihanaa Tuijaa, joka jäi ansaitulle eläkkeelle heinäkuussa 2022. Meidän kaikkien toimintatapamme on asiakaslähtöinen, lämmin ja inhimillinen, siten tuntui luontevalta perustaa yhteinen yritys, joka kantaa jo tuttua nimeä, VALOLKV Oy.

ValoLVK – Tiimi

Haluamme tarjota rautaista ammattitaitoa kuitenkin inhimillisellä ja lämpimällä otteella, aina hymy huulilla.

Koemme, että tärkeintä välitystyössä ovat ihmiset, niin myyjät kuin ostajat. Unohtamatta ammattirakentajia, jotka toteuttavat haaveet uudesta kodista toisille. 

Palvelemme niin myyjiä, kuin ostajiakin inhimillisellä, iloisella ja ammattitaitoisella otteella, sinä olet meille tärkeä.

Kun olet myymässä kotiasi ja luotat kotisi myynnin meidän käsiimme, ajattelemme, että tämä ei ole sopimusten tekoa tai palkkioita, vaan elämää. Elämä voi tuoda eteen, mitä milloinkin, emmekä siksi sido sinua määräaikaisiin sopimuksiin ja ylimääräisiin kuluihin.

Valitessasi meidät olet hyvissä ja välittävissä käsissä. Me haluamme tehdä asiat oikein, perusteellisesti ja ammattitaidolla, inhimillisesti. Siksi me olemme turvallinen ja luotettava valinta, kun asunnon vaihto tulee ajankohtaiseksi.