Henkilökunta: Anna-Maria Ranta

Anna-Maria

Töissä

Vapaa-ajalla
anna maria ranta valolkv oy

Minulle koti merkitsee rauhoittumispaikkaa ja aikaa yhdessäoloon.

Jokainen koti on omalla ainutlaatuisella tavallaan kodikas ja erilainen. Elämänvaiheet muuttuvat, joten myös koti muuttuu eri tilanteissa. Minulle koti merkitsee rauhoittumispaikkaa ja aikaa yhdessäoloon.

Kun sinulle tulee tarve laittaa vanha asuntosi myyntiin tai löytää uusi koti, olen mielelläni mukana kodin vaihdossa. Tarjoan käyttöösi pitkän ja palkitun kokemukseni myyntityöstä sekä näkemykseni, miten uudelleensisustuksella ja pienellä stailauksella saan kotisi parhaat puolet esiin. Asiakkailta saatu hyvä palaute vie minua tavoitteellisesti eteenpäin, kuitenkin inhimillisyyden huomioiden.

Ole minuun yhteydessä ja katsotaan, miten voisin auttaa sinua parhaiten uuteen kotiin liittyvissä asioissa.
Erikoisosaamiseni: kiinteistöt, asunnot, vapaa-ajankiinteistöt, asuntosijoittaminen, tontit, ostotoimeksiannot
Toimin laajasti Keski-Uudenmaan alueella, kesämökkien kanssa Keski-Suomeen asti.

SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

040 596 6018anna-maria@valolkv.fi
anna maria ranta valolkv oy vapaa aika

Vapaa-aikaani vietän mielelläni Päijänteen upeissa maisemissa. Veneily, mökin rakennusprojekti ja metsätyöt sekä luonnossa liikkuminen ovat lähellä sydäntäni.
Pulahdan veteen lähes ympäri vuoden. Tunne saa veren kiertämään. Vesisuksilla hiihtäminen antaa vauhtia rakastavalle puolelleni intoa haastaa itseäni. Uusin harrastus on sähköpyörällä retkeily, johon myös Keski-Suomen vaihteleva maasto on omiaan.